Ciorbă grecească de vită

Printeaza

Ciorbă grecească de vită

Ingrediente:Ciorbă grecească de vită

  • 600 g carne de vacă
  • zarzavat de supă
  • sare
  • 50 g orez
  • 2 gălbenuşuri
  • lămîie sau sare de lămîie
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 1/2 l apă

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi mai mici egale şi se fierbe cu 2 1/21 apă şi sare. Se spumează pe parcurs, apoi se pune zarzavatul curăţat tăiat în două în lung.

După ce a fiert zarzavatul se scoate şi se pune la fiert orezul.

La sfîrşit se adaugă gălbenuşul, zeama de lămîie şi pătrunjelul tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.