Ciorba greceasca de gaina

Printeaza

Ciorba greceasca de gaina din: carne de gaina, zarzavat, orez, lamaie, patrunjel, sare.

Ingrediente:Ciorba greceasca de gaina

  • 600 g carne de găină (pui)
  • zarzavat
  • sare
  • 50 g orez
  • 2 gălbenuşuri
  • o lămâie zemoasă
  • pătrunjel verde
  • 2-3 l de apă

Mod de preparare:

Tăiati carnea in bucăţi mai mici, egale şi fierbeţi-le în apa in care aţi pus o linguriţă cu sare. Luati bine spuma apoi adăugati zarzavatul care a fost bine spalat şi taiat in bucati mari.

Cand zarzavatul a fiert, scoateţi-l şi adăugaţi orezul in ciorba. La sfârşit puneţi gălbenuşurile, acriţi cu zeama de lamaie şi decoraţi ciorba cu pătrunjel tocat fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.