Ciorba de gasca

Printeaza

O reteta de ciorba de gasca din: carne de gasca, ceapa, morcovi, patrunjel, telina, ardie grasi, taitei de casa, bors, leustean si patrunjel.

Ingrediente:

  • 1 kg carne de gasca
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 2 ardei grasi
  • 150 g taitei de casa cu ou
  • 1 l bors
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de gâscă, spălaţi-o şi tăiaţi-o în bucăţi potrivite. Puneţi carnea la fiert în 4 litri de apă cu 1 linguri­ţă sare. După 30 de minute adăugaţi legumele curăţate, spălate şi tăiate în cubuleţe.

Când şi legumele şi carnea sunt fierte, adăugaţi tăiţeii, verdeaţa tocată mărunt şr potriviţi de sare şi piper. Lăsaţi să mai fiarbă 15 minute, apoi puneţi borşul fiert separat şi lăsaţi să mai dea în 2-3 clocote.

Ciorba de gasca

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba de gasca cu taitei

3 comentarii

  1. Foarte buna ciorba de gasca

  2. Si mie imi place ciorba de gasca, sa nu fie din gasca batrana, ca atunci fierbi la ea de iti vine rau 🙂

  3. Delicioasa ciorba de gasca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.