Ciorba de gasca
PrinteazaO reteta de ciorba de gasca din: carne de gasca, ceapa, morcovi, patrunjel, telina, ardie grasi, taitei de casa, bors, leustean si patrunjel.
- 1 kg carne de gasca
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 1 telina mica
- 2 ardei grasi
- 150 g taitei de casa cu ou
- 1 l bors
- 1 legatura leustean
- 1 legatura patrunjel
Mod de preparare:
Curăţaţi carnea de gâscă, spălaţi-o şi tăiaţi-o în bucăţi potrivite. Puneţi carnea la fiert în 4 litri de apă cu 1 linguriţă sare. După 30 de minute adăugaţi legumele curăţate, spălate şi tăiate în cubuleţe.
Când şi legumele şi carnea sunt fierte, adăugaţi tăiţeii, verdeaţa tocată mărunt şr potriviţi de sare şi piper. Lăsaţi să mai fiarbă 15 minute, apoi puneţi borşul fiert separat şi lăsaţi să mai dea în 2-3 clocote.
Ciorba de gasca
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba de gasca cu taitei
Foarte buna ciorba de gasca
Si mie imi place ciorba de gasca, sa nu fie din gasca batrana, ca atunci fierbi la ea de iti vine rau 🙂
Delicioasa ciorba de gasca