Ciorba de fasole cu urzici

Printeaza

O reteta de ciorba de fasole cu urzici din: fasole boabe, ceapa, morcovi, ardei rgas, ulei, bulion, foi de dafin, urzici si condimente.

Ingrediente:Ciorba de fasole cu urzici

  • 500 g fasole boabe
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 cana bulion
  • 1 foaie de dafin
  • 1 mana buna de urzici
  • 2 lingurite condimente

 

Mod de preparare:

Căleşti bine ceapa cu ardeiul şi morcovii, pui fasolea (dată în câteva clocote şi scursă) şi stingi cu apă caldă. Laşi să fiarbă şi pui şi foi de dafin.

Când fasolea e bine fiartă, pui şi o cană de bulion, 2 linguriţe de condimente şi adaugi urzicile, opărite şi tocate.

Poţi pune urzicile şi neopărite, bine spă­late şi tocate. Mai laşi să dea câteva clocote.

Ciorba de fasole cu urzici

Ciorba de fasole cu urzici

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba urzici maramures
  • bors de fasole cu urzici
  • ciorba de fasole cu urzici
  • https://www restaurantedelux ro/ciorba-fasole-urzici html

1 comentariu

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    Foarte buna ciorba de fasole

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.