Ciorba de fasole in test

Printeaza

O reteta de ciorba de fasole in test din: fasole boabe, costita afumata, morcovi, ceapa, sos de rosii, leustean, paine, sare, piper, boia si menta.

Ingrediente:Ciorba de fasole in test

  • 1 kg fasole boabe
  • 1 kg costita afumata
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 250 ml sos de rosii
  • 1 legatura de leustean
  • 1 paine rotunda
  • sare
  • piper
  • boia
  • menta

 

Mod de preparare:

Alege fasolea şi pune-o la înmuiat de cu seară. A doua zi, fierbe-o în apă cu sare. Nu uita să schimbi apa de două, trei ori. Când fasolea este aproape fiar­tă, adaugă câteva frunze de mentă.

Separat, taie ceapa marunt si pune-o la fiert impreuna cu morcovul si costita taiata in bucati. Adauga fasolea si lasa totul sa fiarba.

La final, incorporeaza sosul de rosii si condimenteaza dupa gust. Opreste focul si aromatizeaza cu leustean din belsug.

Taie deasupra painii un capacel si scoate cu grija miezul. umple-o cu ciorba si serveste-o cu un ardei iute.

Ciorba de fasole in test

Ciorba de fasole in test

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.