Ciorba falsa de burta

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba falsa de burta din: gogosar, usturoi, pleurotus, ou, morcov, otet, ceapa, ulei, smnatana si sare.

Ingrediente:Ciorba falsa de burta

  • 1 bucată gogoşar acru
  • 1 căţel usturoi
  • 300 g pleurotus
  • 1 gălbenuş
  • 1 morcov
  • oţet
  • 1 ceapă
  • ulei
  • 50 g smântână
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, morcovul şi le tai mărunt. Le căleşti cu o lingură ulei, după care adaugi apă. Tai cubuleţe gogoşarul acru.

Speli ciuper­cile, le tai fâşii (ca la ciorba de burtă), le adaugi peste legume. După ce s-au fiert pui sare, oţet după gust, mujdei şi smântână (ames­tecată cu gălbenuş).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.