Ciorba dulce cu afumatura

Printeaza

O reteta de ciorba dulce cu afumatura din: rasol de porc afumat, rosii, ceapa, morcov, pastarnac, leustean, ardei gras si orez.

Ingrediente:Ciorba dulce cu afumatura

  •  2 rasoale de porc afumate
  • 3-4 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • leustean
  • 1 ardei gras
  • 2 cesti de orez

 

Mod de preparare:

Rasoalele se spala si se taie in bucati. Intr-o oala de 5-6 l se pun la fiert, cu putina sare, ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul tocate marunt. Cand au dat in clocot, se pun bucatile de carne si se lasa sa fiarba la foc incet. Se spumeaza cu grija.

Cand carnea este fiarta, se adauga orezul bine spalat si rosiile date pe razatoare. Se lasa sa clocoteasca panafierb si se pune leusteanul tocat marunt. Se potriveste de sare. Se mananca fierbinte, cu ardei iute.

Ciorba dulce cu afumatura

Ciorba dulce cu afumatura

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.