Ciorba din oase de porc

Printeaza

Ciorba din oase de porc din: oase de porc, orez, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, telina, pastarnac, bors, patrunjel, leustean, sare, piper, rosii, ou.

Ingrediente:Ciorba din oase de porc

  • 1.500 kg oase de porc
  • 100 g orez
  • 2 morcovi
  • 3 radacini de patrunjel
  • 2 cepe
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 l bors
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper
  • 300 g rosii
  • 1 ou

Mod de preparare:

Speli oasele si le pui la fiert intr-o oala cu 1,5 l apa rece, cu putina sare si piper. Iei spuma si lasi sa fiarba la foc potrivit 2 ore, dupa care strecori zeama.

Cureti zarzavatul, il speli si il tai in cubulete. Speli si rosiile si le toci marunt.

Le pui impreuna cu zarzavatul la fiert in zeama strecurata, apoi adaugi orezul. Cand orezul si legumele au fiert, torni borsul fiert separat.

Mai lasi sa fiarba 10 minute, apoi dregi ciorba cu un ou batut. Presari leustean si patrunjel in oala si o acoperi cu un capac.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.