Ciorba delicioasa de potroace

Printeaza

Ciorba delicioasa de potroace din: aripioare de pui, ceapa, ulei, morcovi, telina, patrunjel, cartofi, rosii, fidea, bors, leustean, patrunjel si condimente.

Ingrediente:

  • 800 g aripioare de pui
  • 3 cepe
  • 50 ml ulei
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 4 cartofi
  • 6 rosii
  • 150 g fidea
  • bors
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel
  • condimente

 

Mod de preparare:

Curăţaţi aripioarele, pârliţi-le la fla­căra aragazului şi puneţi-le la fiert în 4 litri de apă şi condimente. Adău­gaţi morcovii, rădăcina de pătrunjel şi ţelina, toate curăţate, spălate şi tăiate în cubulete.

Când începe să fiarbă în clocot, luaţi spuma. După 30 de minute adăugaţi cartofii, curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi în bucăţi mai mari şi roşiile opărite, curăţate de pieliţă şi tăiate în cubuleţe. Puneţi şi ceapa tocată şi călită în ulei şi lăsaţi să fiarbă 30 de minute.

La final, puneţi fideaua, apoi după 5 minute, verdeaţa tocată şi bors dupa gust. Mai lăsaţi să fiarbă 3-4 minute.

Ciorba delicioasa de potroace

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.