Ciorba deasa cu legume

Printeaza

O reteta de ciorba deasa cu legume din: cartofi, ulei de masline, ardei, morcovi, rosii, varza alba, ceapa, sare, piper, ciolan afumat si marar.

Ingrediente:Ciorba deasa cu legume

  • 5 cartofi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 ardei
  • 2 morcovi
  • 6-8 rosii
  • 200 g varza alba
  • 2 cepe
  • sare
  • piper negru macinat
  • 350 g ciolan afumat
  • o legatura marar

 

Mod de preparare:

Se spală ardeii, morcovii Si ceapa, se curăţă, se taie mărunt şi se înăbuşă în ulei de măsline. Se perpelesc 5-6 minute şi se adaugă apă. Se pune sare, piper şi se lasă să fiarbă acoperit.

Se adaugă varza şi cartofii tăiaţi cubuleţe. Separat, se curăţă roşiile, se opăresc şi se zdrobesc. Se pun pe foc sepa­rat şi se dau în câteva clocote. La final, se adaugă sucul de roşii şi bucăţelele de ciolan uşor rumenitîn sucul propriu. Ciorba se serveste ornată cu mărar proaspăt.

Ciorba deasa cu legume

Ciorba deasa cu legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.