Ciorba deasa de legume cu busuioc

Printeaza

Ciorba deasa de legume cu busuioc din: morcovi, ceapa, ardei, fasole verde, fasole alba, suc de rosii, sare, busuioc verde, bagheta si ulei de masline.

Ingrediente:

  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 2-3 ardei diferite soiuri
  • 100 g fasole verde fideluta
  • 300 g fasole alba bob mic
  • un litru suc de rosii
  • sare
  • busuioc verde pentru ornat
  • o bagheta taraneasca
  • 3-4 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se fierbe fasolea uscată.Ceapa, ardeii, fasolea verde Si morcovii se curăţă şi se spală. Se taie şi se călesc 2-3 minute în ulei de măsline cu sare, apoi se pune apă şi se lasă la fiert.După ce s-a fiert fasolea, se scurge de zeamă şi se adaugă peste restul legumelor.Se clocoteşte sucul de roşii separat si se adaugă în ciorbă.

Ciorba se potriveşte cu sare şi se mai lasă la fiert 10 minute. Se taie bagheta felii care se ung cu ulei si se rumenesc în cuptor. Ciorba se serveşte cu busuioc si felii de baghetă rumenite.

Ciorba deasa de legume cu busuioc

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Buna-i ciorba asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.