Ciorbă deasă de pui

Printeaza

Ciorbă deasă de pui din: piept de pui, spata de pui, cartofi, ceapa, ardei gras, ceapa verde, rosii, porumb, bors, patrunjel, leustean, sare.

 

Ingrediente:

  • 2 piepţi de pui
  • 1 spată de pui
  • 2 morcovi
  • 2- 3 cartofi
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • 2 fire de ceapă verde
  • 2-3 roşii
  • 1 cutie cu porumb
  • 1l bors
  • leuştean
  • patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală carnea de pui şi pune-o la fiert în apă cu un praf de sare. In­depărtează spuma de câte ori este nevoie.

După ce a dat în câteva clo­cote, adaugă ceapa tocată mărunt, morcovii tăiaţi rondele şi cartofii cubuleţe.

Lasă să fiarbă la foc potri­vit. Când pieptul de pui este aproa­pe fiert, scoate spata din ciorbă şi pune porumbul, ceapa verde tăiată rondele, roşiile în sferturi şi ardeiul gras în cubuleţe.

Mai lasă câteva minute pe foc, după care acreşte cu bors. La final, aromatizează ciorba cu puţină verdeaţă tocată.

 

 

Ciorbă deasă de pui

 

retete

Ciorbă a la Grec Autentică – Rețetă Tradițională și Nutritivă

Ciorbă a la Grec Autentică – Rețetă Tradițională și Nutritivă din: carne de pui, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, ardei gras, smantana, galbenusuri de ou, orez, suc de lamaie, sare, piper, patrunjel. Această rețetă de ciorbă a la grec este o încântare culinară ce îmbină gustul intens de legume cu o textură cremoasă, datorită ouălor […]

retete

Ciorbă de Perișoare: Savoare și Nutriție Într-un Bol

Ciorbă de Perișoare: Savoare și Nutriție Într-un Bol din: carne tocat de curcan, quinoa, oua de prepelita, morcovi, radacina de pastarnac, telina, ceapa rosie, suc de rosii, coriandru, apa. Experimentați o versiune îmbunătățită a clasicului românesc – ciorba de perișoare. Un echilibru ideal de nutrienți și o explozie de arome care vă va încânta papilele […]

retete

Ciorbă de Perișoare cu Tarhon

Ciorbă de Perișoare cu Tarhon din: carne tocata de pui, quinoa, oua de prepelita, pastarnac, morcovi, tarhon, sare, piper, bulion de legume. Savurează o versiune revitalizată a clasicului românesc – ciorbă de perișoare, îmbogățită cu tarhon pentru o aromă distinctă. Perfect echilibrată pentru a te încălzi și a te încânta gusturile.   Ingrediente: 500 g […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.