Ciorba deasa de peste

Printeaza

Ciorba deasa de peste din: cod, ceapa, pastarnac, ardei, morcov, cartofi, masline, rosii in bulion, sare, otet.

Ingrediente:Ciorba deasa de peste

  • 350 g cod
  • o ceapă
  • o rădăcină păstârnac
  • un ardei gras
  • un morcov
  • 3 cartofi
  • 150 g măsline
  • 3 roşii în bulion
  • oţet sau zeamă de lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert în apă rece, cu putina sare, ceapa, păstârnacul, ardeiul gras şi morcovul. Se lasă 10 minute şi se adaugă cartofii. Se fierb şi aceştia 10 minute şi se adaugă roşiile.

Se lasă la fiert şi apoi se adaugă măslinele. Se lasă doar un clocot şi se pune peştele. Se mai ţine 5 minute pe foc şi se acreşte cu oţet sau cu zeamă de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.