Ciorbă deasă de legume

Printeaza

O reteta de ciorba deasa de legume din: varza, patrunjel, cartofi, telina, morcovi, ceapa verde, arde gras, pastarnac, fasole verde, fasole neagra, bors, sare si ulei.

Ingrediente:

  • 1 varza mica
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 cartofi
  • 1 telina mica
  • 2 morcovi
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 pastarnac
  • 1 mana fasole verde
  • 1 mana fasole uscata neagra
  • 500 ml bors
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Tai ceapa si radacinoasele rondele si le pui la inabusit in apa cu ulei si putina sare. Cand s-a inmuiat putin, stingi cu apa (2,5 litri).

Adaugi cartofii taiati cubulete, ardeii si varza taiate fasii.

Pui si fasolea verde si pe cea uscata. lasi sa fiarba la foc potrivit. Cand legumele sunt fierte, pui borsul pe care l-ai dat intr-un clocot.

Lasi 5 minute sa fiarba totul, apoi acoperi si stingi focul. Servesti ciorba calda.

Ciorbă deasă de legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.