Ciorbă de zarzavat dietetică (pentru hepatici)

Printeaza

Ciorbă de zarzavat dietetică din: varza, sfecla, cartofi, morcovi, telina, rosii, unt, smantana, sare de lamaie, sare, verdeata si apa.

Ingrediente:Supa si ciorbe

  • 100 g varza
  • 50 g sfecla
  • 50 g cartofi
  • 10 g morcovi
  • 10 g telina
  • 50 g rosii
  • 10 g unt
  • 30 g smantana
  • sare de lamaie (dupa gust)
  • sare
  • verdeata
  • 400 ml apa

 

Mod de preparare:

Sfecla, curatata si spalata, o dai pe razatoarea de zarzavat, o stropesti cu putina sare de lamaie si sare, apoi o pui la fiert timp de 20-25 de minute, in 200 ml apă. Apoi adaugi morcovul şi ţelina, tăiate ca fideaua, lăsând să mai fiarbă încet, acoperit, timp de 10-15 minute.

După aceea pui varza tocată, cartofii tăiaţi bucăţi mici, roşiile felii subţiri, curăţate de pieliţă şi de seminţe şi încă 200 ml apă. Acoperi vasul şi laşi să fiarbă până este gata ciorba, apoi adaugi verdeaţa tocată şi untul. O serveşti dreasă cu smântână.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.