Ciorba de vitel, cu varza rosie

Printeaza

Ciorba de vitel, cu varza rosie din: carne de vitel, ceapa, cartofi, varza rosie, ulei, scortisoara, patrunjel verde, morcovi, nucsoara, cuisoare, cimbru, piper, sare.

Ingrediente:Ciorba_de_vitel,_cu_varza_rosie

  • 350 g carne de vitel
  • 2 cepe
  • 500 g cartofi
  • 500 g varza rosie
  • 2 linguri ulei
  • 1 varf de cutit scortisoara macinata
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 morcovi
  • 1 praf nucsoara rasa
  • 1/4 lingurita cuisoare macinate
  • 2-3 crengute de cimbru
  • piper macinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureti legumele şi le speli. După ce ai îndepăr­tat cotorul şi nervurile verzei, o toci fideluţă. Tai ceapa mărunt, morcovii în rondele, iar carnea şi car­tofii în cuburi mai mari. Incingi uleiul în oala pentru ciorbă şi căleşti varza şi ceapa, ameste­când uşor.

După 2-3 minute, adaugi carnea, condimentele şi stingi cu 2 litri de apă fier­binte. Laşi să fiarbă legumele şi carnea timp de 25-30 de minute.

Adaugi în ciorbă morco­vii şi cartofii şi continui fierberea 15-20 de minute, timp în care adaugi oţet, piper şi sare după gust. Când ciorba este gata, presari pătrunjel tocat mărunt.

Ciorba de vitel, cu varza rosie

Ciorba_de_vitel,_cu_varza_rosie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.