Ciorba de vitel cu legume si bors

Printeaza

Ciorba de vitel cu legume si bors din: carne de vitel, apa, ceapa, morcov, pastarnac, patrunjel, sare, piper, tarhon, bors.

Ingrediente:Ciorba_de_vitel_cu_legume_si_bors

  • un kg de carne de vitel
  • 1 l de apa
  • o ceapa
  • un morcov
  • un pastarnac
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • tarhon
  • bors

Mod de preparare:

Se curata si se spala carnea in apa rece, apoi se taie cubulete. Se pune la fiert intr-un litru de apa, se spumuieste bine, apoi se adauga zarzavatul taiat fin si sarea. Borsul se fierbe separat.

Cand carnea este moale se adauga borsul, se potriveste de sare si piper, se adauga verdeata si se mai lasa sa dea un clocot.

Ciorba de vitel cu legume si bors

Ciorba_de_vitel_cu_legume_si_bors

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.