Ciorba de vitel cu ciuperci

Printeaza

Ciorba de vitel cu ciuperci din: carne de vitel, ciuperci, ceapa, telina, radacina de patrunjel, morcovi, gogosar, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba_de_vitel_cu_ciuperci

  • 500 g carne de viţel
  • 4-5 ciuperci
  • 1 ceapă
  • 1 ţelină
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 gogoşar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Într-o oală se pune carnea la fiert, în apă cu sare. Se spumează ori de câte ori e nevoie. Legumele se spală, se curăță şi se toacă mărunt. Separat, într-o tigaie cu ulei se pun la călit morcovul, pătrunjelul, ţelina, ceapa şi gogosarul. Se rumenesc bine în tigaie, după care se adaugă şi ciupercile.

Se ţine totul pe foc până se înmoaie legumele iar apoi le punem în oala cu ciorbă Se condimenteză cu piper şi sare după gust. Se acreşte cu oţet sau zeamă de lamâie. Se serveşte cu pătrunjel tocat.

Ciorba de vitel cu ciuperci

Ciorba_de_vitel_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.