Ciorbă de vită cu perişoare

Printeaza

Ciorbă de vită cu perişoare din: piept de vita, carne tocata de vita, orez, ou, morcovi, telina, patrunjel, ceapa, ardei capia, leustean, patrunjel, rosii in bulion si sare.

Ingrediente:Retete_1

  • 700 g piept de vita cu os
  • 300 g carne tocata de vita
  • 50 g orez
  • 1 ou
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica cu frunze
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • 2 ardei capia rosii
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 cutie rosii in bulion (400 g)
  • sare

 

Mod de preparare:

Tăiaţi pieptul de vită în bucăţi, puneţi-l la fiert în 5 litri de apă cu 1 lingură sare. Luaţi spuma şi fiebeţi carnea 45 de minute. Adăugaţi legumele curăţa­te, spălate şi tocate mărunt. Pentru perişoare, amestecaţi într-un castron carnea tocată cu orezul, pătrunjelul tocat, oul, sare şi piper după gust.

Formaţi perişoarele şi puneţi-le în oala cu ciorbă. Adăugaţi frunzele de ţelină tocate, roşiile mărunţite şi potriviţi de sare. Lăsaţi ciorba să mai fiarbă la foc mic încă 40-45 de minute. La final, puneţi şi leuşteanul tocat.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Valentina Negrescu

    Ciorba de vita ramane preferata mea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.