Ciorba de vita cu ciuperci

Printeaza

Ciorba de vita cu ciuperci din: piept de vita, ciuperci, cartofi, ceapa, telina, morcovi, ardei, ulei, bors, leustean, sare.

Ingrediente:Ciorba de vita cu ciuperci

  • 500-600 g cap de piept de vită
  • 5-6 ciuperci
  • 2 cartofi
  • 1 ceapă
  • 1 ţelină
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 2-3 linguri ulei
  • 500 ml borş
  • 1 legătură leuştean
  • sare

 

Mod de preparare:

Se porţionează carnea şi se pune la fiert în apă cu puţină sare. Se ia spuma de câte ori este nevoie. Legumele se taie cubuleţe, iar ciupercile felii.

Se încinge uleiul cu 2-3 linguri de apă şi se călesc legumele (fără cartofi) şi ciupercile. Se adaugă în oala cu carne, împreună cu cartofii tăiaţi cuburi.

Separat se fierbe borşul, apoi se toarnă în ciorbă.

Se presară leuşteanul tocat mărunt şi se acoperă oala cu un capac, să se aromatizeze.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.