Ciorbă de verdeţuri cu lapte batut si costiţă afumată (Verze)

Printeaza

Ciorbă de verdeţuri cu lapte batut si costiţă afumată

Ingrediente:Ciorbă de verdeţuri cu lapte batut si costiţă afumată (Verze)

  • 1 ceaşcă orez
  • 1 morcov
  • 1/2 kg spanac
  • 1 păstârnac
  • 1 ţelină
  • 1 cea­pă
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 lingură bulion
  • 1 lin­gură condiment tip Delikat
  • 200 g costiţă afumată
  • 200 g smântână
  • 1 ou
  • 1 l lapte bătut
  • 100 ml ulei
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Căleşti în ulei ceapa tăiată mărunt, morcovul, păstârnacul şi ţelina date pe răzătoarea mare. Speli spanacul şi ceapa verde, le tai mărunt şi le adaugi peste legumele călite.

Pui şi bulionul, şi condimentul, orezul, adaugi 5-6 căni apă caldă, acoperi oala şi laşi să fiarbă. Separat, tai costiţa bucăţele, o rumeneşti în ulei.

După ce au fiert toate verdeţurile, torni laptele bătut, dai ciorba în 2-3 clocote, pui costiţa rumenită şi o dai deoparte. Baţi apoi oul cu smântână, adaugi amestecul în oală şi presari verdeaţa tocată.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciorba de verze

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.