Ciorba de verdeturi cu bors

Printeaza

Ciorba de verdeturi cu bors din: apa, bors, verdeturi, loboda, frunze de sfecla, stevie, ceapa verde, marar, patrunjel, leustean, orez, zahar, sare, galbenus, smantana.

Ingrediente:Ciorba_de_verdeturi_cu_bors

  • 2 1 apa
  • 1 1 bors
  • o farfurie adanca plina cu verdeturi (loboda, frunze de sfecla, stevie, cozi de ceapa verde, marar, patrunjel si leustean)
  • 3 linguri de orez
  • 1 lingurita de zahar
  • sare
  • un galbenus
  • 2 linguri smantana

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert intr-o oala cu apa frunze de loboda, de sfecla, stevie, cozi de ceapa verde, marar, patrunjel si leustean, dupa gust, taiate marunt.

Se adauga borsul (fiert separat si strecurat), sarea, zaharul si orezul (fiert separat).

Se lasa sa fiarba. Se serveste dreasa cu galbenus de ou si smantana.

Ciorba de verdeturi cu bors

Ciorba_de_verdeturi_cu_bors

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba acra de verdeturi

Ciorba acra de verdeturi

Ciorba acra de verdeturi din: apa, bors, verdeturi, loboda, frunze de sfecla, stevie, ceapa verde, marar, patrunjel, leustean, orez, zahar, sare, galbenus, smantana. Ingrediente: 2 1 apa 1 1 bors o farfurie adanca plina cu verdeturi (loboda, frunze de sfecla, stevie, cozi de ceapa verde, marar, patrunjel si leustean) 3 linguri de orez 1 lingurita de […]

 

Ciorba de fasole verde cu curry

Ciorba de verdeturi cu legume

Ciorba de verdeturi cu legume din: cartofi, ceapa, morcov, loboda, leustean, stevie, urzici, orez, oua, ulei, bors. Ingediente: 500 g cartofi 1 legătură ceapă verde 1 ceapă uscată 1 morcov 2 legături lobodă roşie 2 legături pătrunjel 2 legături leuştean 1 legătură ştevie 2 grămezi de urzici 1/2 dovlecel 2 linguri pastă de ardei 1 […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.