Ciorba de varza cu patrunjel

Printeaza

Ciorba de varza cu patrunjel din: varza, morcov, radacina patrunjel, telina, ceapa, ulei de masline, concentrat de legume, patrunjel, suc de corcoduse, bors, ulei.

Ingrediente:Ciorba de varza cu patrunjel

  • 1 varză
  • 1 morcov
  • 1 radacina pătrunjel
  • 1 ţelină
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură concentrat de legume
  • 1 legătură pătrunjel
  • 50 ml suc de corcoduşe verzi sau borş
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi o tai mărunt. Morcovul, pătrunjelul, ţelina şi varza le speli, le cureţi şi le tai cubuleţe sau le dai prin răzătoarea mare. După aceea le pui la călit în oala în care prepari ciorba, în ulei şi puţină apă. Amesteci 4-5 minute, după care torni 3 I de apă clocotită.

Laşi să fiarbă la foc mic timp de 20-25 de mniute, până când este gata. Pui concentratul de legume, apoi sucul de corcoduşe sau borşul şi mai laşi pe foc 5 minute. Opreşti focul, adaugi pătrunjelul tocat mărunt şi acoperi oala cu un capac.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.