Ciorba de varza cu carnati afumati

Printeaza

Ciorba de varza cu carnati afumati din: carnati afumati, ceapa, usturoi, ardie gras, varza acra, apa, cartof, cimbru, piper, suc de rosii.

Ingrediente:Ciorba_de_varza_cu_carnati_afumati

  • 400 g carnati afumati, taiati felii
  • 1 ceapa, taiata marunt
  • 3-4 catei de usturoi, pisati
  • 1 ardei gras rosu, taiat fasii
  • 800 g varza acra
  • 8 cani de apa
  • 1 cartof
  • cimbru
  • piper
  • 1 cana suc de rosii

 

Mod de preparare:

Cureţi cartoful şi îl tai cubuleţe. Scurgi varza (dacă e cazul, o ţii la desărat) şi o tai fideluţă. încingi o oală şi adaugi feliile de cârnat. Ţii pe foc până se rumenesc şi îşi lasă grăsime, cam 4-5 minute. Adaugi ceapa şi ardeii, laşi câteva minute pe foc, apoi pui usturoiul pisat şi sucul de roşii.

Pui varza acră, apa încălzită, cartoful, cimbrul şi piperul şi laşi la fiert. Ţii la foc domol, amestecând din când în când, până când varza şi cartoful se înmoaie. Torni cana cu suc de roşii, laşi să cloco-tească, guşti şi asezonezi dacă e cazul.

Serveşti cât e fierbinte.

Ciorba de varza cu carnati afumati

Ciorba_de_varza_cu_carnati_afumati

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.