Ciorbă de vară cu pui

Printeaza

Ciorbă de vară cu pui

Ciorbă de vară cu pui

Ingrediente:

  • 500 g aripioare de pui
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 ţelină
  • 50 g paste
  • 3 roşii
  • 2 ouă
  • 1 lămâie
  • 1 legătură de mărar
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 lingură cu făină
  • 100 g smântână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală aripioarele, taie-le pe din două şi pune-le la fiert în apă cu sare. Strânge spuma de câte ori este nevoie.

Adaugă apoi legumele curăţate şi tăiate mărunt şi lasă să fiarbă o jumătate de oră. Intre timp, prepară un sos din făină, smântână, gălbenuşurile de la cele două ouă şi zeama stoarsă de lămâie.

Când legumele şi carnea sunt fierte, adaugă roşiile şi pastele. Potriveşte gustul de sare şi piper şi înainte de final, presară verdeaţa tocată fin.

Inainte de a servi ciorba, drege-o cu puţină smântână.

Ciorbă de vară cu pui

Ciorba de vara cu pui.jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de vara cu pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.