Ciorba de vacuta cu legume si bors de tarate

Printeaza

Ciorba de vacuta cu legume si bors de tarate din: pulpa de vacuta, suc de rosii, bors de tarate, ardei capia, morcovi, ceapa, radacina de patrunjel, radacina de telina.

Ingrediente:Ciorba_de_vacuta_cu_legume_si_bors-de_tarate

  • 400 g pulpă de văcuță
  • 200 ml suc de roșii
  • 500 ml borș de tărâțe
  • 2 ardei capia
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 pătrunjel rădăcină
  • 1 țelină rădăcină

 

Mod de preparare:

Se porționează carnea în bucăți mici și se fierbe 2 ore în 3l de apă. Se curăță și se toacă legumele. După cele 2 ore de fiert se adaugă peste carne. După 20 minute se toarnă sucul de roșii și se lasă să fiarbă până se pătrund toate.

Borșul se fierbe separat și se adaugă clocotind în supă. Se pune sare după gust și se oprește focul.

Ciorba de vacuta cu legume si bors de tarate

Ciorba_de_vacuta_cu_legume_si_bors-de_tarate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.