Ciorbă de stiucă cu zeamă de varză

Printeaza

Ciorbă de stiucă cu zeamă de varză: stiuca, ceapa, ardei, morcov, telina, pastarnac, orez, cartofi, suc de rosii, zeama de varza, verdeata.

Ingrediente:Ciorbă de stiucă cu zeamă de varză

  • 500 g ştiucă
  • 1 ceapă
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 1 bucată mică de ţelină
  • 1 păstârnac
  • 1 lingură orez
  • 1-2 cartofi
  • 1 cană suc de roşii
  • zeamă de varză
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Ceapa o toci mărunt, morcovul, ţelina, păstârnacul şi ardeiul te tai cuburi. Căleşti legumele împreună cu cartofii tăiaţi cuburi, timp de 10 minute. Adaugi 1 I apă, sucul de roşii şi laşi să fiarbă la foc mic.

Peştele curăţat de cap şi intestine îl tai în bucăţi potrivite. Pui peştele peste legume şi mai fierbi totul în clocote mici, 5-7 minute. Adaugi după gust zea­mă de varză şi eventual sare, iar la servire presari verdeaţă tocată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.