Ciorba de stiuca cu rosii

Printeaza

Ciorba de stiuca cu rosii din: stiuca, coaja de lamaie, patrunjel, ardei grasi, ulei de masline, ceapa, rosii pasate, usturoi, piper cayenne, creveti.

Ingrediente:Ciorba_de_stiuca_cu_rosii

  • un kilogram de stiuca
  • o lingurita de coaja rasa de lamaie
  • jumatate de legatura de patrunjel tocat
  • 3 ardei grasi tocati
  • 5 linguri ulei de masline
  • 3 legaturi de ceapa verde sau 4 cepe tocate
  • 2 conserve de rosii pasate
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • jumatate de lingurita de piper cayenne
  • 3 sferturi de cana de creveti prefierti

 

Mod de preparare:

Coacefi ardeii graşi până devin maronii pe toate părţile. Curătati-i de coajă şi tocati-i, înlăturând seminţele. Sotati ceapa într-un vas cu ulei de măsline. Când s-a înmuiat, adăugaţi ardeii, roşiile, piperul cayenne şi usturoiul. Fierbeti la foc mediu 10 minute.

Adăugaţi pătrunjelul şi coaja de lămâie, ştiuca, crevetii şi fierbeti până carnea se desprinde uşor de pe oasele peştelui. Potriviţi de sare şi serviţi fierbinte.

Ciorba de stiuca cu rosii

Ciorba_de_stiuca_cu_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.