Ciorbă de spanac cu lapte acru

Printeaza

Ciorbă de spanac cu lapte acru

Ingrediente:Ciorbă de spanac cu lapte acru

  • 2 kg spanac
  • 500 ml lapte acru
  • 1 borcan de smântână
  • sare
  • 1 lingură boia
  • 1 lin­gură făină

 

Mod de preparare:

Cureţi spanacul, îl speli bine şi îl tai mărunt. într-o oală pui la fiert 1 l de apă cu laptele acru şi după 10 minute adaugi spanacul tăiat şi sare după gust.

Intre timp, prăjeşti în ulei încins boiaua cu făina, stingi cu puţină apă, apoi adaugi totul în cior­ba care fierbe. Mai laşi să dea totul în câteva clocote, dai oala deoparte şi torni smântână.

 

Poftă bună

Incoming search terms:

  • ciorba de spanac cu lapte acru
  • spanac cu lapte acru
  • ciorba de spanac cu lapte

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.