Ciorbă de spanac cu cartofi

Printeaza

Ciorbă de spanac cu cartofi din: spanac, ceapa, morcov, radacina de patrunjel, cartofi, bulion, orez, usturoi, ulei, leustean, otet, sare si piper.

 

Ingrediente:Ciorbă de spanac cu cartofi

  • 1 kg de spanac
  • 2 cepe
  • 1 mor­cov
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 păstârnac
  • 2 cartofi
  • 3 roşii din conservă sau 2 linguri de bulion
  • un pahar de orez
  • 3 căţei de usturoi
  • 3 linguri de ulei
  • 1 legătură de leuştean
  • oţet sau sare de lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli spanacul foarte bine, îl laşi să se scurgă, apoi îl tai fâşii.

Cureţi ceapa, morcovul, păstârnacul şi rădăcina de pătrunjel şi le toci mărunt.

Le pui pe toate la fiert în 2 litri de apă împreună cu orezul spălat şi cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe.

Când sunt aproape fierte, pui roşiile tăiate mărunt sau bulionul.

Laşi ciorba să dea într-un clocot şi adaugi oţetul (sau sarea de lă­mâie) şi uleiul.

După ce a fiert 5 minute, pui verdeaţa şi usturoiul tocate mărunt şi potriveşti de sare şi piper.

 

Pofta buna!

 


Poate iti place si:

Supă cremă de spanac

Supa crema de spanac cu usturoi

Supa crema de spanac cu usturoi din: spanac, lamaie, ulei, usturoi, sare, maghiran. Ingrediente: 200 g frunze de spanac 100 ml apă 1/2 lămâie 1-2 linguri ulei de măsline 3-4 căţei de usturoi câte 1 vârf de cuţit sare şi măghiran   Mod de preparare: Se mixează 200 g frunze de spanac, 100 ml apă plată, […]

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba de spanac de post

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.