Ciorba de sfecla

Printeaza

Se calesc 2-3 cepe, se adauga zarzavatul de ciorba (de la borcan), se caleste, se adauga 1 sfecla de masa taiata cubulete si apa si se fierbe circa o ora.

Apoi se pune orez si se mai ferbe 15 minute. Se pune bulion si se acreste cu zeama de varza. Se pun si 1-2 oua batute zdrente si leustean.

 

Ciorba de sfecla

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Gustoasa tare ciorba de sfecla.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.