Ciorba de sfecla cu varza rosie

Printeaza

Ciorba de sfecla cu varza rosie din: sfecla, morcovi, telina, cartofi, varza rosie, ceapa, cub concentrat de legume, usturoi, otet, ulei, sare.

Ciorba_de_sfecla_cu_varza_rosie

Ingrediente:

  •  4 sfecle mici
  •  2 morcovi
  •  2 fire ţelină
  •  2 cartofi
  •  1/4 varză roşie
  •  o ceapă
  •  un cub concentrat de legume
  •  o conservă mică cuburi de roşii
  •  2 căţei usturoi
  •  2 linguri oţet
  •  2 linguri ulei
  • sare

Ingrediente pentru servit:

  •  smântână
  •  pătrunjel

Mod de preparare:

Morcovul curăţat, spălat şi tăiat rondele, ceapa curăţată şi tăiată mărunt, sfecla curăţată şi tăiată cuburi, ţelina curăţată şi tăiată rondele şi varza roşie tăiată fideluţă se călesc într-o cratiţă, în ulei încins, timp de aproximativ 15 minute.

Apoi, se adaugă roşiile, usturoiul şi apa în care s-a di­zolvat concentratul de legume. Se lasă pentru aproximativ o oră, cât să fie bine fierte legumele, apoi se acreşte cu otet.

Se aduce la masă cu smân­tână şi verdeaţă.

Ciorba de sfecla cu varza rosie

Ciorba_de_sfecla_cu_varza_rosie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.