Ciorba de sfecla cu iaurt
PrinteazaCiorba de sfecla cu iaurt din: sfecla, ceapa, ulei, morcov, patrunjel, telina, orez, marar, iuart, ou si sare.
- 4 sfecle
- 2 cepe
- 50 ml ulei
- 1 morcov
- 1 radacina patrunjel
- 1 telina mica
- 50 g orez
- 1 legatura marar
- 300 g iaurt
- 1 ou
- sare
Mod de preparare:
Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi mărunt zarzavatul, apoi puneti-l la fiert în 3 litri apă. Lăsaţi-l să fiarbă la foc potrivit o jumătate de oră. Prăjifi ceapa în ulei şi punefi-o în ciorbă. Adăugaţi orezul şi după 15 minute iaurtul amestecat bine cu oul, sarea şi verdeaţa. Serviţi ciorba caldă.
Ciorba de sfecla cu iaurt
Pofta buna!