Ciorba de sfecla cu iaurt

Printeaza

Ciorba de sfecla cu iaurt din: sfecla, ceapa, ulei, morcov, patrunjel, telina, orez, marar, iuart, ou si sare.

Ingrediente:Ciorba_de_sfecla_cu_iaurt

  • 4 sfecle
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 50 g orez
  • 1 legatura marar
  • 300 g iaurt
  • 1 ou
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi mărunt zarzavatul, apoi puneti-l la fiert în 3 litri apă. Lăsaţi-l să fiarbă la foc potrivit o jumătate de oră. Prăjifi ceapa în ulei şi punefi-o în ciorbă. Adăugaţi orezul şi după 15 minute iaurtul amestecat bine cu oul, sarea şi verdeaţa. Serviţi ciorba caldă.

Ciorba de sfecla cu iaurt

Ciorba_de_sfecla_cu_iaurt

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.