Ciorba de salata cu omleta si costita afumata

Printeaza

Ciorba de salata cu omleta si costita afumata din: salate, ceapa verde, usturoi verde, costita afumata, oua, bors, orez, ulei, apa, lesutean, sare.

Ingrediente:

  • 3-4 salate mijlocii
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4-5 fire usturoi verde
  • 100 g costita afumata
  • 3 oua
  • 1 l bors
  • 1 ceascuta orez
  • 2 linguri ulei
  • 2 l apa
  • 1 legatura leustean
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli salata si o lasi la scurs. Separat, cureti ceapa si usturoiul, le speli si le tai rondele.

Pui la fiert 2 l de apa. Cand da in clocot, pui ceapa, usturoiul si orezul sa fiarba la foc potrivit aproximativ 10 minute.

Tai costita felii subtiri si o rumenesti, fara grasime, apoi o rastorni in zeama care fierbe.

Adaugi salata, pe care o rupi cu mana, lasi la fiert 10 minute si torni borsul fiert separat.

Sarezi si presari leusteanul taiat fin.

Bati cele 3 oua cu putina apa rece si prepari o omleta. Tai omleta bucati si le pui in oala cu bors.

Lasi cateva minute sa se combine aromele si opresti focul.

 

Ciorba de salata cu omleta si costita afumata

Ciorba_de_salata_cu_omleta_si_costita_afumata

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.