Ciorba de salata cu afumatura

Printeaza

Ciorba de salata cu afumatura din: salata, macris, usturoi, sare, piper, otet, oua, slanina afumata, faina, smantana, lapte, marar, concentrat de legume.

Ingrediente: Ciorba_de_salata_cu_afumatura

  • 2 salate
  • frunze de măcriş
  • 3-4 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • oţet
  • 3 ouă
  • 100 g slănină afumată
  • 1 linguriţă făină
  • 100 ml smântână
  • 100 ml lapte
  • mărar verde tocat
  • concentrat de legume

Mod de preparare:

Desfaci frunzele de salată, le speli bine, la fel şi frunzele de măcriş. Laşi frunzele la scurs, după care le rupi. Pui la foc 1,5 litri apă, iar când dă în clocot, adaugi salata, macrisul si putin otet.

Separat, pui la prăjit slă­nina tăiată în fâşii, peste care adaugi ouăle bătute şi faci o omletă. Când omleta s-a răcit, o tai cubuleţe.

Adaugi în ciorbă sare, piper şi puţin concentrat de legume. Amesteci smântână cu laptele şi făina, apoi o torni în ciorbă şi laşi să dea un clocot. Adaugi omleta şi mărarul tocat.

Ciorba de salata cu afumatura

Ciorba_de_salata_cu_afumatura

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.