Ciorba de rosii cu carne de pasare

Printeaza

Ciorba de rosii cu carne de pasare din: carne de gaina, rosii, morcov, ardei gras, orez, smantana, frunza de telina, sare.

Ingrediente:Ciorba_de_rosii_cu_carne_de_pasare

  • 100 g carne de gaina fiarta
  • 300 g rosii
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • 1 lingura orez
  • 1 lingura smantana
  • 1 frunza mica de telina
  • sare

 

Mod de preparare:

Morcovul se curăţă, se spală, se taie şi se fierbe în apă puţină. Roşiile spălate se fierb, se strecoară şi sucul obţinut se toarnă peste zeama în care a fiert morcovul.

Se adaugă ardeiul, frunza de ţelină, orezul curăţat şi spălat, şi se fierb împreună, până se înmoaie orezul. Se serveşte cu carnea de găină şi dreasă cu smântână. Se sărează după gust.

Ciorba de rosii cu carne de pasare

Ciorba_de_rosii_cu_carne_de_pasare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.