Ciorba de pui

Printeaza

Ciorba de pui din: carne de pui, cartofi, morcovi, pastarnac, telina, ceapa, ardei, bors, sare, piper, taitei, verdeata, ulei.

Ingrediente:Ciorba de pui

  • 700 g carne pui (pulpe inferioare, piept)
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 păstârnac
  • 1/2 ţelină mică
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • 500 ml borş
  • sare
  • piper
  • tăiţei
  • verdeaţă
  • ulei

 

Mod de preparare:

Spală carnea, porţioneaz-o şi pune-o la fiert în doi litri de apă rece, cu o linguriţă rasă de sare. Las-o să fiarbă la foc potrivit cel puţin 30 de minute, la spuma din când în când.

Intre timp, curăţă, spală şi taie cuburi morcovul, păstârnacul, ţelina, ardeiul gras. Toacă ceapa. Căleşte toate legumele circa două minute, apoi adaugă-le în supă. Pune cartofii tăiaţi cuburi şi ţine pe foc încă 20 de minute. Spre final, adaugă borşul cald şi tăiţeii.

Lasă la fiert încă 5 minute. Pune verdeaţă şi serveşte cu ardei iute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.