Ciorbă de pui, legume si ciuperci

Printeaza

Ciorbă de pui, legume si ciuperci 

Ingrediente:Ciorbă de pui, legume si ciuperci

  • 1 pui
  • 1 ceapă
  • 3-4- roşii
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 1 gulioară
  • 3-4 ciuperci
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 linguriţă zahăr
  • 1-2 linguri oţet
  • 2-3 linguri smântână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, morcovul, păstârnacul, gulia şi ciupercile, le tai pe toate mărurt, apoi speli puiul şi-l porţionezi. Il cureţi foarte bine şi dacă mai este nevoie îl mai pârleşti la flacăra aragazului.

Pui la fiert puiul într-o oală mare cu apă şi sare şi când carnsa e pe jumătate fiartă, adaugi legumele tăiate mărunt.

După un ceas de fiert pe foc mic, potriveşti gustul de sare şi piper, pui smântână şi la sfârşit adaugi câţiva căţei de usturoi tăiaţi mărunt, zahărul, oţetul şi roşiile abia opărite şi tăiate sfer­turi şi mai dai ciorba în câteva clocote.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.