Ciorba de pui cu telina si smantana

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba cu: carne de pui, smantana, morcovi, ceapa, usturoi, telina, radacina de patrunjel, patrunjel, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 pui
  • 500g smântână
  • 1 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ţelina
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 1 leg. pătrunjel verde
  • 2 lămăi
  • sare
  • piper măcinat

 

Mod de preparare:

Puneţi la fiert în 4 litri apă car­nea de pui tăiată în bucăţi po­trivite şi zarzavaturile curăţate, spălate şi tocate mărunt. Fierbeţi ciorba la foc potrivit, spre mic. Luaţi spuma de câte ori este cazul.

Când toate ingredientele sunt bine fierte, luaţi oala de pe foc şi adăugaţi smântână şi zeama de lămâie. Presăraţi pătrunjel verde tocat înainte de servire.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.