Ciorbă de pui cu tăitei

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba de pui cu taitei, carne de pui, aripioare de pui, ceapa, morcovi, ardei gras, radacina de patrunjel, ulei, oua, lamaie, leustean.

Ingrediente:Ciorbă de pui cu tăitei

  • 800g aripioare de pui
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei graşi roşi
  • 1 rădăcina de pătrunjel
  • 150 g taiţei cu ou
  • 150 mil ulei
  • 2 oua
  • 1 lămâie
  • 2 leg. leustean

Mod de preparare:

Curăţaţi aripioarele, pârliţi-le la flacăra aragazului, spălaţi-le şi puneţi-le la fiert în 51 apă, cu 1 lingură sare. Curăţaţi legumele, spălaţi-le şi tăiaţi-le în cubuleţe. Căliţi-le în ulei până când se înmoaie, apoi puneţi-le în oala cu aripioare. Fierbeţi la foc mic 40 de minute, apoi adăugaţi tăiţeii şi leuşteanul tocat mă­runt.

Bateţi ouăle cu puţină sare şi puneţi-le în oala cu ciorbă. Lăsaţi să fiarbă încă 10 minute. La final, puneţi zeama stoarsă de la lămâie şi potriviţi de sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.