Ciorbă de praz

Printeaza

Ciorbă de praz

Ciorbă de praz

Ingrediente:

  • două fire de praz
  • un morcov
  • o ceapă
  • un ardei
  • o ţelină
  • puţin orez
  • o rădăcină de pătrunjel
  • roşii în bulion
  • sare
  • piper
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Prazul se curăţă, se spală, se taie în rondele, la fel şi celelalte legume, şi se pun la călit în puţin ulei încins. Se adaugă apă cât să acopere legumele şi se lasă să fiarbă.

Apoi se adaugă sarea şi piperul, roşiile în bulion şi se mai lasă să clocotească. Se pune şi orezul, iar când este fiert se adaugă verdeaţa şi se ia de pe foc.

Ciorbă de praz

Ciorba de praz.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.