Ciorba de praz cu morcov si ceapa

Printeaza

Ciorba de praz cu morcov si ceapa din: praz, ceapa, morcov, afumatura, rosii, pasta de rosii, ulei, sare.

Ingrediente:Ciorba_de_praz_cu_morcov_si_ceapa

  • 2 bucati praz
  • o ceapa
  • un morcov
  • 200 g afumatura
  • 6 rosii
  • o lingura pasta de rosii
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de rpeparare:

In oala de fiert ciorba se încinge uleiul şi se căleşte un pic afumătura. Apoi se scoate. In acelaşi ulei se pun la călit întâi bulionul şi, după un minut, se adaugă ceapa, morcovul şi prazul tăiate mărunt.

Se adaugă afumătura, se pun doi litri de apă şi se lasă la fiert pentru 20 de minute. Când prazul şi carnea au fiert, se pun roşiile fără pieliţe şi se mai lasă pe foc 1b minute, potrivind gustul de sare.

Ciorba de praz cu morcov si ceapa

Ciorba_de_praz_cu_morcov_si_ceapa

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ma gandesc sa fac si eu ciorba asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.