Ciorba de praz cu bors si patrunjel

Printeaza

Ciorba de praz cu bors si patrunjel din: praz, ceapă medie, morcovi, borş, apă, pătrunjel, sare, ulei.

Ingrediente:Ciorba_de_praz_cu_bors_si_patrunjel

  • 3-4 fire praz
  • 1 ceapă medie
  • 3 morcovi
  • 500 ml borş
  • 2 l apă
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • ulei

Mod de preparare:

Cureţi legumele. Mărunţeşti ceapa, tai mor­covii pe lungime (bastonaşe) şi prazul în rondele medii, le pui într-o strecurătoare şi le speli sub jet de apă.

Pui la fiert apa, împreună cu morcovii. Ceapa o căleşti separat, în puţin ulei, şi o adaugi ulterior în oală.

Potriveşti de sare şi laşi la foc mediu, 40-45 de minute şi adaugi prazul.

Fierbi 10 minute, torni borşul, mai laşi câteva clocote şi stingi focul. Presari pă­trunjelul tăiat fin şi serveşti.

Ciorba de praz cu bors si patrunjel


Ciorba_de_praz_cu_bors_si_patrunjel

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba de praz cu laptuci

Ciorba de praz cu laptuci

Ciorba de praz cu laptuci din: mazare, smantana, galbenusuri, praz, laptuci si unt. Ingrediente: 500 g mazăre uscată 200 g smântână 2 gălbenuşuri 100 g praz 2 l apă 3 lăptuci 500 g unt   Mod de preparare: Se fierb în apă, laolaltă, mazărea, lăptucile şi prazul, timp de trei sferturi de oră. Sc scot […]

Ciorba cu naut si praz

Ciorba cu naut si praz

Ciorba cu naut si praz din: praz, naut, rosii, morcov, ulei, telina, leustean, sare, piper. Ingrediente: 1 fir de praz 1 conservă năut 4 roşii 1 morcov 1 ţelină mică cu frunze 2 linguri ulei de măsline leuştean verde sare piper   Mod de preparare: Cureţi prazul şi îl speli, apoi îl laşi la scurs. Tai […]

 

Bors verde

Ciorba de linte cu praz

Ciorba de linte cu praz din: linte, ceapa, praz, telina, rosii, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 300 g linte 1 l supă de legume 1 ceapă 1/2  praz, partea albă şi puţin din cea verde 1 morcov 1/2 ţelină 1-2 roşii date prin râzătoare 2 căţei usturoi sare piper 1-2 linguri ulei cimbru verde  1 ardei […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Foarte buna ciorba de praz

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.