Ciorba de potroace cu zarzavat

Printeaza

Ciorba de potroace cu zarzavat din: maruntaie, carne, zarzavat, zeama de varza, ceapa, orez, leustean, sare.

Ingrediente:Ciorba_de_potroace_cu_zarzavat

  • 300 g măruntaie de pasăre
  • 300 g carne cu os de pasăre
  • 400 g zarzavat (morcov, păstârnac, ţelină)
  • 1 l zeamă de varză
  • 2 cepe albe, medii
  • 2 linguri cu orez cu bobul mediu
  • leuştean verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală şi curăţă de pieliţe măruntaiele şi carnea. Pune-le la fiert într-o oală de 4 l împreună cu o linguriţă rasă de sare.

Toacă mărunt zarzavatul şi ceapa şi adaugă-le peste carne după ce ai luat spuma. După aproximativ o oră, adaugă orezul spălat.  După ce fierbe şi acesta, adaugă zeama de varză strecurată.

Lasă să mai dea un clocot, apoi pune leuşteanul tăiat mărunt.

Ciorba de potroace cu zarzavat

Ciorba_de_potroace_cu_zarzavat

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.