Reteta ciorba de potroace

Printeaza

Reteta ciorba de potroace

Ingrediente:Reteta ciorba de potroace

  • 1,200 kg pasăre (capul, gîtul, aripile, spinarea, pipota )
  • zarzavat de supă
  • 1 legătură leuştean
  • 30 g orez
  • 2 1/2  apă
  • zeamă de varză

 

Mod de preparare:

Carnea se fierbe cu foarte puţină sare şi se spumează, după care se pune zarzavatul tăiat cuburi mici. După ce a fiert, se adaugă şi orezul.

Se pune apoi zeama de varză, fiartă separat şi leuşteanul tocat mărunt.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Bunica facea o ciorba de potroace foarte buna.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.