Ciorba de potroace (varianta)

Printeaza

 Ciorba de potroace

Ingrediente:Ciorba de potroace

  • măruntaie şi bucăţele de carne de pasăre
  • 1 1 apă
  • 1 1 zeamă de varză acră
  • zarzavat de supă
  • 2 cepe
  • 25 gr orez
  • sare
  • ardei verde mic
  • leuştean
  • 2 gălbenuşuri

 

Mod de preparare:

 

Turnăm într-o oală zeamă de varză în­doită cu apă. Cînd dă în fiert, adăugăm măruntaiele şi bucăţelele de pasăre, uşor presărate cu sare. Spumuim, adăugăm ceapa tăiată mărunt si, după dorinţă zar­zavat de supă ras mărunt. Cînd carnea este aproape fiartă, adăugăm orezul bine spălat. La. sfîrşit presărăm puţin leuştean tocat şi lăsăm să dea 2-3 clocote. Dregem cu gălbenuş de ou şi servim cu ardei verde, mic.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ciorba de potroace e printre preferatele mele.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.