Ciorba de potroace cu verdeata

Printeaza

Ciorba de potroace cu verdeata

Ciorba de potroace cu verdeata

Ingrediente:

  • maruntaie de pasare
  • zarzavat de ciorba
  • suc de rosii sau rosii la borcan
  • orez
  • ceapa
  • verdeata
  • zeama de varza
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Maruntaiele de pasare, curatate si oparite se pun la fiert cu apa si putina sare. Dupa ce au fiert pe jumatate se pune zarzavatul.

Se fierb impreuna o jumatate de ora. Se adauga orezul oparit. Dupa ce a fiert totul, se pun rosiile si zeama de varza care a fiert separat.

Se mai lasa sa dea un clocot si se gusta de sare. Se serveste presarata cu verdeata.

Ciorba de potroace

Ciorba de potroace.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.