Ciorbă de porc cu zeamă acra de varză

Printeaza

Ciorbă de porc cu zeamă acra de varză din: piept de porc, cartofi, zeama de varza acra, morcov, patrunjel, ceapa, rosii in bulion, ulei, leustean, patrunjel, sare si piper.

 

Ingrediente:Ciorba_de_porc_cu_zeama_acra_de_varza

  • 1 kg piept de porc
  • 500 g cartofi
  • 1 l zeama de varza acra
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ceapa mare
  • 400 g rosii in bulion
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneţi la fiert carnea tăiată în bucăţi, eliminaţi spuma şi continuaţi fierberea circa 30 de minute.

Adăugaţi carto­fii, curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi în cubulete. Căliţi celelalte legume tăiate mărunt, 5 minute în ulei şi apoi puneti-leîn oala cu carne.

Când legumele şi carnea au fiert, adăugaţi roşiile, tăiate cubulete, zeama de varză, fiartă separat, potriviţi de sare si piper, şi adăugaţi verdeaţa tocată mărunt.

Ciorbă de porc cu zeamă acra de varză

Ciorba_de_porc_cu_zeama_acra_de_varza

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba de porc cu tarhon

Ciorba acra cu creier de porc

Ciorba acra cu creier de porc din: carne de porc, ceapa, morcovi, patrunjel, telina, cartofi, zeama de varza, leustean, ardei, sare, piper. Ingrediente: 400 g creier de porc şi măduvă 300 g carne de porc 1 ceapă 3 morcovi 2 rădăcini de pătrunjel o ţelină mică 2 cartofi roşii 300 ml zeamă de varză murată sare […]

Ciorba bulgareasca cu usturoi

Ciorba de porc cu castraveti murati

Ciorba de porc cu castraveti murati din: carne de porc, castraveti, bulion, ceapa, patrunjel,  morcov, marar, smantana. Ingrediente: 500-600 g carne de porc mai grasă 400 g castraveţi muraţi (în saramură) 2 linguri bulion 2 cepe 1 rădăcină pătrunjel 1 morcov 1 legătură mărar verde 200 g smântână   Mod de preparare: Tai carnea în […]

 

Ciorba taraneasca cu pui

Ciorba taraneasca cu piept de porc

Ciorba taraneasca cu piept de porc din: piept, ceapa, cartofi, fasole, morcov, gogosar, taitei, bors, leustean, rosii. Ingrediente: 500 g piept de porc 1 ceapă 8 cartofi o mână fasole păstăi 1 morcov 1 gogoşar 100 g tăiţei 500 ml borş leuştean 3 l apă 4 roşii coapte   Mod de preparare: Pieptul de porc […]

 

Ciorba_de_porc_cu _iaurt

Ciorba de porc cu iaurt

Ciorba de porc cu iaurt din: coaste de porc, sira, ceapa, morcovi, patrunjel, cartofi, ulei, varza, orez, sare, iaurt, piper, leustean. Ingrediente: 1 kg şiră sau coaste de porc (proaspete sau afumate) 2 cepe mari 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 4 cartofi 2 linguri ulei 1/4 varză murata 2 linguri orez sare piper negru […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. De notat ciorba de porc cu zeama de varza, promit ca o sa incerc si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.