Ciorba de porc cu tarhon si smantana

Printeaza

Ciorba de porc cu tarhon si smantana din: oua, carne proaspata de porc, carne afumata de porc, cartofi, smantana, morcov, pastarnac, ceapa, tarhon, sare.

Ingrediente:Ciorba_de_porc_cu_tarhon_si_smantana

  • 1 ou
  • 300 g carne proaspata de porc
  • 300 g carne afumata de porc
  • 4 cartofi
  • 200 g smantana
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de tarhon
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie carnea în bucăţi potrivite şi punele la fiert in apa cu un praf de sare.

Indeparteaza spuma de cate ori este nevoie. Adauga ceapa, morcovul si pastarnacul taiate marunt.

Cand legumele si carnea sunt aproape fierte, adauga cartofii taiati cubulete.

Spre final, scufunda legatura de tarhon, las-o cateva minute, apoi indeparteaz-o.

Drege ciorba cu smantana batuta bine cu oul. Las-o sa dea in 1-2 clocote.

Ciorba de porc cu tarhon si smantana

Ciorba_de_porc_cu_tarhon_si_smantana

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.