Ciorba de porc cu tarhon si smantana (delicioasa)

Printeaza

Ciorba de porc cu tarhon si smantana din: ou, carne de porc, cartofi, smantana, morcov, pastarnac, ceapa, tarhon.

Ingrediente:Ciorba de porc cu tarhon si smantana

  • 1 ou
  • 300 g carne proaspătă de porc
  • 300 g carne afumată de porc
  • 4 cartofi
  • 200 g smântână
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 1 ceapă
  • 1 legătură tarhon
  •  sare

 

Mod de preparare:

Tai carnea în bucăţi potrivite şi le pui la fiert în apă, cu un praf de sare. Indepărtezi spuma, ori de câte ori este nevoie. Adaugi ceapa, morcovul şi păstârnacul tăiate mărunt.

Când legumele şi carnea sunt aproape fierte, adaugi cartofii tăiaţi cubuleţe. Spre final, scufunzi legătura de tar­hon, o laşi câteva minute, apoi o îndepărtezi. Dregi ciorba cu smântână bătută bine cu oul. Laşi să mai dea 1-2 clocote.

Sfat! Tarhonul este o plantă cu care poţi înlocui piperul, oţetul, precum şi sarea. Il poţi adăuga în ciorbe, salate de crudităţi, sosuri. Se spune că salata în care se pune tarhon nu are nevoie nici de oţet, nici de sare, având gustul ambelor ingrediente.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.